Новини

Тримай руку на пульсі музичної індустрії разом з нами!

Європейські фестивалі стали об’єднуватися проти пандемії

Напевно, ви вже знаєте, що європейський Glastonbury Festival був скасований, а в США таку ж долю зазнали Coachella, Bonnaroo і BottleRock. І комусь з нас може здатися, що найближче літо ми проведемо без музики, але, на щастя, все не так однозначно. І наша мета — розказати вам останні новини.
Отже, знайомтеся, #FestivalsStandUnited — це велика кількість літніх європейських фестивалів і фестивальна асоціація Yourope. Об’єднання вже відправило меседж своїм гостям і фанатам, артистам і підрядникам, що вони не мають наміру зупиняти роботу і скасовувати літні заходи, тим самим заявляючи, що таке рішення стане ключовою ланкою для виживання музичної індустрії після весняної кризи і застою на сценах.
Хто ж входить в так звані Festivals Stand United Across Europe?
Roskilde Festival. 27 червня — 4 липня.
Primavera Sound. 3-7 червня.
Rock en Seine. 29 серпня — 1 вересня.
Bilbao BBK Live. 9-11 липня.
Bergenfest. 10-13 червня.
Exit Festival. 9-12 липня.
Melt Festival. 17-19 липня.
NorthSide. 4-6 червня.

Та інші. До речі, ось цікава інформація, яку ми знайши на сторінках організаторів.

Створене об’єднання працює над безпекою людей, зовнішнього світу, і, звичайно ж, його учасників. Йдеться про те, що ініціатори готові взяти на себе відповідальність за події і щиро бажають врятувати музичну галузь, частиною якої вони є самі. Багато з країн, де будуть проходити фестивалі заблоковані, як ми писали раніше в цій статті.

Проте, всі активно очікують припинення спалахів коронавірусу і роблять ставку на початок літнього сезону. Фестивалі будуть слідкувати медичним радам експертів і повністю підкорятися місцевій владі. Крім вище зазначених заходів, вони дадуть роботу всім гравцям музичної індустрії, від дрібних до великих, забезпечивши кожному свою роль в «харчовому ланцюжку» і допомогу після падіння попиту на музичні події.

Як ви вже могли здогадатися, фестиваль — це фінальна точка харчового ланцюжка, де існує ряд інших важливих механізмів, як артисти, місця проведення, підрядники зі звуком і світлом та багато інших. Для гарного прикладу, уявіть собі годинник, в якому зламався хоча б один елемент.

Ми сподіваємось, що гості і фанати відвідають великі європейські події, а організатори та всі причетні отримають можливість вибратися з кризи. Так як музична індустрія має вагоме місце в наших з вами серцях.

І під фінал цієї статті, ми додамо інсайд, що стосується українського літнього сезону. Щиро віримо в світле майбутнє, а воно буде яскравим!

 

Контакти

+‭380 (67) 100 15 29‬ info@vamp.org.ua вулиця Січових Стрільців, 37-41, Київ

Вступити в асоціацію або задати питання