Новини

Тримай руку на пульсі музичної індустрії разом з нами!

Sound Of Brexit

Після закінчення перехідного періоду «брексіта», тобто з 1 січня 2021 року вільне переміщення між Великобританією і ЄС буде обмежено. Віза знадобиться не тільки для живих виступів артистів, але й для проведення конкурсів, прослуховувань, рекламних заходів, семінарів, переговорів та участі в культурних заходах.
Візові зміни спричинять собою додаткові витрати і труднощі в залученні європейських музикантів, розвитку британських фестивалів і заходів, а також відтік європейських громадян, які раніше відвідували країну з метою провести час з музикою.
Але чи обмежаться проблеми тільки візами? Впевнені, що питання куди більш глобальне. Воно вносить суттєві корективи в економіку країни та Європи в цілому. У процесі виходу Великобританії з ЄС можна спостерігати нестабільність в курсі валют, а саме в падінні фунта. Це м’яко натякає нам на подорожчанні всього імпортованого в країну музичного обладнання. Якщо розглядати дану проблему з позиції організації від дрібних заходів до міжнарадних фестивалів і написання музики – британці стикаються з колосальними втратами в бюджеті країни.

 

Контакти

+‭380 (67) 100 15 29‬ info@vamp.org.ua вулиця Січових Стрільців, 37-41, Київ

Вступити в асоціацію або задати питання