Новини

Тримай руку на пульсі музичної індустрії разом з нами!

Казковий приклад для втілення ідей і музичних мрій усіх жителів України

Часто буває так, що ми роками і навіть десятиліттями мріємо почути live-виступи улюблених кумирів, багато з яких ніколи до нас по різним причинам не приїжджають. Наразі нам лишається відвідувати концерти тих артистів, які втратили свою актуальність 10 років тому та жити від літа до літа, чекаючи маштабні українські фестивалі, бо тільки там ми маємо шанс насолодитися довгоочікуваними хедлайнерами.
Тож, як можна вирішити це питання і не чекати роками на улюбленців? Потрібно користуватися міжнародними практиками Європи. Давайте подивимося на історію, яку зараз розвиває місто Халл, яке знаходиться на північному сході Англії.
Наслення Халлу – 250 000 жителів. Приблизно стільки ж проживає в наших Черкасах, Житомирі, Чернівцях, Полтаві, Херсоні, Миколаєві, Маріуполі, Макіївці та Луганську. До речі, у наших міст теж є шанс на великі музичні події із світовими зірками. Що ж для цього роблять англійці та що можемо ми? Все вірно, вони об’єднують зусилля. Такі музичні місця, як Bonus Arena на 3500 чоловік, Welly на 600 чоловік, Adelphi на 200 чоловік, Asylum на 1100 чоловік, будівля муніципалітету Халл на 1200 місць і місцевий фестиваль Humber Street Sesh — спрямовані на одну спільну мету: розвинути індустрію live-музики об’єднавши зусилля, разом брати участь в музичній освіті, а також бути на рівні великих міст, як Ліверпуль і Манчестер.

У нас з вами з’явилась унікальна можливість спостерігати за потужним досвідом невеликого міста, де промоутери, експерти в цій області та музиканти об’єдналися воєдино для наступних цілей:

1. Спільне просувати міста і всіх його live-заходів
2. Розширення можливостей музикантів у місті, для пошуку способів виступати на найбільших майданчиках і сценах у Халлі
3. Розробка креативних ідей для збору коштів на підтримку розвитку аудиторії і талантів
4. І, звичайно ж гучний девіз: Great city to visit for live music!

В рамках своїх довгострокових цілей, об’єднання сподівається надихнути молодь на участь в музичній індустрії, будь то артистів або промоутерів, підрядників та інших професіоналів цієї галузі.
Що ж, нам є чому повчитися і чим надихнутися. Тому, сподіваємося на великий успіх західного міста і намагаємося поліпшити музичну спадщину в Україні.

 

Контакти

+‭380 (67) 100 15 29‬ info@vamp.org.ua вулиця Січових Стрільців, 37-41, Київ

Вступити в асоціацію або задати питання