Новини

Тримай руку на пульсі музичної індустрії разом з нами!

United We Stream

Раніше ми вже писали про проблему нічного Берліну. І це була зовсім інша історія – про те, як нічні заклади домовлялись з владою про отримання клубами культурного статусу, як оперні театри і музеї. Кому ціково – ми додали лінк на статтю.
Але то було у минулому. Зараз, на жаль, інші часи та усі ми в одній лодці, як то кажуть. Тим паче ми пристосовуємось до нових реалій. І зараз розповімо як вже сьогодні можна буде потрапити у легендарні нічні заклади Берліну.
Тож, зустрічайте віртуальний клуб United We Sream з самого серця Німеччини. Через глобальний карантин нічна економіка, як і майже будь-яка інша галузь — переживає великий удар. Але людство ніколи не здається. І в цьому є свої плюси. Вже зараз ми можемо спостерігати, як міські клуби об’єдналися для співпраці з кількома медіа-партнерами. У цю колаборацію увійшли Clubcomission Berlin, Reclaim Club Culture, Radioeins та інші. Спільними зусиллями створивши United We Stream, де можна буде почути та побачити живий потік діджейських сетів і live-виступів.
P.S. Трансляцію можна слухати та дивитись безкоштовно. Але і є функція донату — своєрідного віртуального квитка. Тож, не «просіть плюси», як то кажуть. Не хворійте та дотримуйтесь правил карантину. Ваша Нічна Економіка straight outta ліжко.

 

Контакти

+‭380 (67) 100 15 29‬ info@vamp.org.ua вулиця Січових Стрільців, 37-41, Київ

Вступити в асоціацію або задати питання